Buitenomgeving beurs

HOE KUNNEN WE HELPEN?

Wil je een fantastisch digitaal evenement organiseren? Maak jouw virtueel evenement online toegankelijk en schep meerwaarde voor alle bezoekers via het virtueel beursplatform van Fairtual Technologies. 

Hiermee breng je zowel bezoekers als exposanten op een unieke manier samen, wanneer je maar wilt, waar je maar wilt en vanop om het even welk apparaat.

Dankzij onze software voor virtuele evenementen kunt je jouw positie als beursorganisator te boven gaan. Zo brengt je vraag en aanbod samen. 

Deelnemers en standhouders van uw digitaal evenement kunnen onder andere virtuele meetings, virtuele seminaries en online break-out sessies bijwonen of organiseren. Daarnaast kan men ook solliciteren, vacatures plaatsen, afspraken maken, nieuwe contacten leggen en informatie opzoeken zonder dat men het huis hoeft te verlaten. 

Ondertussen spaar je als organisator tijd en kosten uit en genereer je inkomsten op een innovatieve manier. Een virtueel evenement kan een fysiek evenement perfect ondersteunen, maar kan ook perfect afzonderlijk georganiseerd worden.

Zicht op beurs vanaf bankje

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Beursgebouw van veraf

We bespreken samen met jou de inhoud van jouw virtueel evenement en bepalen het opzet van het digitaal platform. We testen dit platform grondig vooraleer we het openstellen.

We bieden kick-off sessies en opleidingen aan voor jouw exposanten via zowel fysieke en online meetings, webinars en instructievideo’s. Vervolgens zorgen we voor de nodige opvolging en ondersteuning wanneer jouw standhouders hun virtuele standen inrichten en het platform gebruiken. 

Tijdens jouw virtueel evenement staan wij permanent ter beschikking voor bijkomende informatie en ondersteuning.

Beurzen

De beurs zoals je ze kent in een virtueel jasje. Verkoop uw producten, trek nieuwe klanten aan en netwerk er op los!

Jobbeurzen

Werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengen? Dat doe je gemakkelijk met een Virtual Fair jobbeurs.

Congressen

Congressen en seminaries met breakout rooms organiseren is een fluitje van een cent met een beursplatform van Fairtual Technologies.