Een modern virtueel beursgebouw dat “leven” uitstraalt en bezoekers motiveert om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen?
Dat is Job City!

Naast standen van bedrijven die hun employer brand en hun vacatures in de verf zetten, vindt men er ook interessante standen, workshops en infosessies rond diverse thema’s zoals well-being (welzijn op het werk), outplacement, dienstencheques-aanbieders, interim-management en ga zo maar verder. Het bezoek aan een virtuele jobbeurs van Job City is geheel vrijblijvend, kosteloos en discreet. Zo beslist de bezoeker zelf wanneer hij of zij zijn of haar CV wenst achter te laten bij iemand. 

KENMERKEN

Elke standhouder heeft een gepersonaliseerde virtuele booth (stand) die bestaat uit volgende onderdelen: virtuele booth met logo, bedrijfsprofiel, video(‘s), afbeeldingen (foto’s), chatfunctie, knop naar vacatures, link naar sociale media, downloadbare documenten, online meeting boeken en ga zo maar verder.

De voordelen zijn duidelijk: je kan een oneindig aantal potentiële kandidaten bereiken, de kost is een fractie van een traditionele beurs, je kan vanuit je eigen kantoor de beurs “bemannen” en de communicatiemomenten worden niet onderbroken (of afgeluisterd) door andere aanwezigen.

Cloud based

Jouw virtuele beurs bevindt zich in de cloud en is dus van overal ter wereld en vanop gelijk welke device toegankelijk, 7/7 en 24/24.

Tracking systeem

Virtuele beurzen hebben sterke tracking mechanismen, zodat elke standhouder weet wat de return on investment is.

Meertalig

Je kiest zelf in welke talen de virtuele beurs dient opgezet te worden. Trek op die manier bezoekers van Hongkong tot New York.

GDPR Proof

Ons team van privacy experten controleert elke instelling van de virtuele beurs zodat deze in overeenstemming is met de geldende privacywetgeving.

Personaliseerbaar

Elke virtuele beurs is “customizable”, zowel vóór de opening, tijdens als na de beurs. Dat biedt heel wat mogelijkheden.

Job City heeft een job board met geavanceerde zoekcriteria. De vacatures zijn gekoppeld aan een stand waar exposanten hun bedrijf tot in detail kunnen presenteren.

Via een slimme zoekfunctie kom je zo terecht bij de exposanten die vacatures hebben die aansluiten bij je profiel.

Met één druk op de knop wordt je CV gedeeld met de exposant.

Zonder naar een externe provider (Zoom, Teams…) te moeten gaan kan je heel eenvoudig een video call opzetten met een exposant.

Aan de hand van time slots kunnen reeds vóór aanvang van het evenement afspraken worden ingepland tussen bezoekers en exposanten.

Als organisator beslis je of de cv-lijst wel of niet voor de exposanten toegankelijk is. Alleen bezoekers die hun toestemming hebben gegeven zijn op deze lijst zichtbaar.
Lekker GDPR Proof!

Biedt de mogelijkheid aan exposanten om Webinars te organiseren om zo meer info over hun bedrijf en vacatures te geven in interactie met de bezoekers uit te lokken.

Video zegt veel meer dan tekst. Op hun stand kunnen exposanten vacaturevideo’s weergeven.

Eén op één chatten of chatten in groep rond een bepaalde topic? Dat kan in het Netwerk Café.

Een meeting beleggen met meerdere personen? Geen probleem! Boek een meeting room en laat de betrokkenen aansluiten.

Wil je de mogelijkheid aan de bezoekers bieden om hun CV te laten analyseren door professionals? Dan is de CV analyse tool de geschikte oplossing. CV opladen als bezoeker, meeting inplannen in de agenda van de gekozene professional en huppakee…

MAAK KENNIS MET JOB CITY

Wens je meer te weten over de diverse mogelijkheden die Job City standaard aanbiedt? Ontdek ze hieronder allemaal!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

EENS PRATEN OVER JOUW VOLGEND PROJECT?

Wij helpen je graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. 
Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer +32 491 63.06.67 of via mail op info@virtualfair.be