UW PARTNER IN

VIRTUELE EVENTS

De wereld staat niet stil. Dankzij de vele voordelen gaan steeds meer beurzen digitaal. Op onze virtuele beursplatformen komen klanten, leveranciers, distributeurs en sollicitanten bij elkaar, waar en wanneer je maar wilt.

Neem een kijkje op onze demo en ontdek wat Virtual Fair voor jou kan betekenen!

VRAAG UW DEMO AAN

Door dit vakje aan te vinken, geef je aan dat je begrijpt en accepteert dat de informatie die je indient, wordt opgeslagen en verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.
Over Virtual Fair

ALS JE HET KAN DROMEN, KUNNEN WIJ HET MAKEN

Met je eigen virtuele beursvloer kan je jouw rol als beursorganisator verstevigen. Zo bied je jouw klanten een ruimer aanbod aan. Digitale beurzen kunnen perfect dienen als ondersteuning van hun fysieke tegenhanger, maar kunnen evenals los daarvan georganiseerd worden als een betaalbaar alternatief.

Als organisator spaar je met een digitaal beursplein zowel tijd als geld uit. Zo kan je gebruik maken van onze uitgebreide standenbibliotheek om in een mum van tijd een beurs op te zetten. Toch op zoek naar iets uniek? Wij maken eveneens virtuele beursstanden op maat. Zo kan je jouw virtuele beurs volledig naar je hand zetten.    

Met behulp van ons digitaal beursplatform kan jouw evenement verschillende vormen aannemen. Nodig bezoekers en exposanten uit voor online (job)beurzen, congressen, seminaries, … Organiseer online meetings, virtuele presentaties en break-out sessies. Leg nieuwe contacten, verkoop producten, zoek informatie op, regel afspraken of plaats vacatures vanuit het comfort van uw eigen huis. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Klaar om je eigen virtuele beurs te organiseren? Contacteer ons en wij maken van jouw droom een realiteit!

Zij gingen je reeds voor

TESTIMONIALS

Het hele commerciële en technische team stond tot onze beschikking om ons alle mogelijke oplossingen te bieden voor onze verwachtingen. We zijn blij met de positieve evolutie van het voorgestelde platform.

Pierre Dahdah

Beursorganisator

Dank u voor uw bijdrage in het maken van 2020 tot een succesvol jaar, zelfs in deze bijzondere tijden. Ik weet dat de timing van onze virtuele beurs uitdagend was, maar met uw hulp hebben we het voor elkaar gekregen.

Lekkerland

Trade marketing team

Al tijdens de Exportbeurs kregen we een pak lovende reacties! Dat bevestigde ook de bevraging achteraf waaraan 228 bezoekers deelnamen. Algemeen kreeg onze eerste virtuele Exportbeurs een score van 8,4/10.

Bart Matheï

Marketing Manager

Werken met professionals is fijn. Werken met professionals die de extra mile niet schuwen, is een voorrecht. 

Bart De Vos

Creationz

Een serieus, professioneel bedrijf dat luistert naar zijn klanten. Dank u en gefeliciteerd aan het Virtual Fairs team.

Astou Diallo

Mayanne Evenementiel

Ben je één van onze vele klanten die een positieve ervaring achter de rug heeft? Aarzel dan niet om ons dit te laten weten! 

Virtual Fair

Maak kennis met onze experts

OnS TEAM

DIEGO
DUPONT

CEO

IGNACE
MEERSSCHAUT

CFO

DIMITRI
BALCAEN

Marketing manager

CINDY
D'HOUST

Social media manager

GWEN
VOLKAERT

Project manager

ELINE
THEYS

Project manager

CHRISTOPHE
BLOMME

Art director - 3D & Design

ROOS
BROUCKE

3D Designer

TUUR
SWIMBERGHE

IT manager - Web developer

MIKE
THEVISSEN

Data protection officer

PAUL
LAUWEREINS

Business dev. manager BE/NL

JULIEN
LEFORT

Business dev. manager FR

FRANÇOIS
LAUREYSSEN

Sales NL/SP/HU

CHRISTOPHER VAN
HEMELRYCK-BRAY

Event coördinator

MARTINE
DE MEYER

Event coördinator sports

PAUL
LAUWEREINS

Business dev. manager BE/NL

JULIEN
LEFORT

Business dev. manager FR

FRANÇOIS
LAUREYSSEN

Sales NL/SP/HU

OPENSTAANDE
FUNCTIES

Onze nieuwe collega worden?
Statistieken

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

Onze virtuele beurzen zijn niet alleen mooi om naar te kijken. Vergeleken met fysieke beurzen hebben ze ook heel wat bijkomende voordelen. Deze ontdek je hieronder:

43%

LAGERE KOSTEN

51%

EXTRA OMZET

64%

EXTRA BEZOEKERS

91%

TEVREDENHEID
Wat kunnen wij voor jou doen?

ONZE DIENSTEN

Congressen, conferenties en (job)beurzen zijn niet meer uit onze economie weg te denken. Virtuele platformen bieden een kostenefficiënt, veilig en milieuvriendelijk alternatief aan dat meer en meer ingezet wordt om fysieke evenementen te ondersteunen. 

Een virtuele beurs kan diverse vormen aannemen. Voor iedere gelegenheid hebben wij een oplossing klaar staan. Ontdek het ruim aanbod aan diensten dat wij jou kunnen aanbieden.

Beurzen

De beurs zoals je ze kent in een virtueel jasje. Verkoop jouw producten, trek nieuwe klanten aan en netwerk er op los met onze diverse tools!

Jobbeurzen

Werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact brengen? Dat doe je gemakkelijk met een Fairtual Technologies jobbeurs.

Congressen

Congressen en seminaries met breakout rooms organiseren is een fluitje van een cent op ons intuitief en betaalbaar beursplatform.

Stand alone

Dankzij onze stand alone booths heeft u in 1-2-3 een virtuele omgeving die aan uw wensen voldoet. Ook volledig op maat mogelijk.

Platform huren

De ideale optie als u meerdere of langdurige evenementen wenst te organiseren. Deze optie biedt de meeste vrijheid en opties aan.

Eens praten over jouw volgend project?

Wij helpen je graag verder! Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Je kan ons ook telefonisch bereiken op het nummer +32 491 63.06.67 of via mail op info@virtualfair.be.
Zij vertrouwen reeds op ons

ENKELE TEVREDEN PARTNERS

Schuiven naar boven